Franciza

Ce inseamna franciza Rosolar

Punem la dispozitie Conceptul ROSOLAR tuturor ce doresc sa se alature, sa implementeze si sa promoveze sistemele unice de energie regenerabila pe teritoriul Romaniei avand ca bun exemplu tarile dezvoltate din intreaga lume. Oferim in acest sens o gama larga de produse pentru: energie solara termica si fotovoltaica, sisteme de iluminat ce au la baza surse proprii de producere a energiei termice si electrice folosind energia solara si eoliana. Asiguram suport tehnic si logistic pentru comercializarea si instalarea de centrale termice ecologice, sisteme de alimentare cu apa, sisteme electrice si nu numai.

Cum functioneaza franciza Rosolar

Daca esti o persoana dinamica cu experienta de lucru in tara sau in strainatate si doresti sa obtii venituri lunare la fel ca in Italia, Spania sau Anglia, muncind langa locul tau natal, atunci ROSOLAR este solutia ta. Intrand in sistemul de franciza ROSOLAR ti se aloca o zona de lucru, in cuantum de 150.000 locuitori, aproape de resedinta ta din Romania la orase sau in zonele rurale. Vei deveni reprezentantul nostru pe zona respectiva, intr-un oras sau in zeci de comune de langa resedinta ta, si pe baza de catalog sustinut de o publicitate constanta pe care ROSOLAR o va face pe zona ta de lucru vei obtine comenzi pentru produsele prezentate. Este foarte simplu, cu un buget foarte mic ce consta in a avea o masina de transport si dorinta de lucru intr-un timp scurt vei fi intrat pe piata intr-un domeniu pe care il vei sustine din placere. Ai ca si piata de desfacere tot ce inseamna constructii in Romania de la case particulare, la orase sau sate, de la case de vacanta, resedinte, primarii, scoli, gradinite, sedii de firme , ferme zootehnice etc. Aici poti vinde din produsele ROSOLAR asigurandu-ti un venit lunar de cateva mii de euro. Nu ezita si cere detalii despre sistemul nostru de lucru si in scurt timp vom strange mana si vom porni impreuna la lucru.

Cum te alaturi echipei Rosolar

Alaturate Conceptului ROSOLAR. Pentru a afla mai multe informatii despre modul cum poti deveni un agent de vanzari ROSOLAR nu ezitati sa ne contactati si sa cereti sfatul unui consultant ROSOLAR completand cu datele si mesajul dumneavoastra formularul de mai jos. Intr-un interval de 24 de ore lucratoare veti fi contactat de departamentul nostru de marketing si vanzari.

Va dorim o zi plina de energie de la ROSOLAR!

Solicită ofertă personalizată

Experții noștri vă vor trimite oferta optimă pentru nevoile dvs