Despre noi

Conceptul-Rosolar

Conceptul Rosolar a aparut din dorinta de a dezvolta o afacere de viitor bazata pe surse regenerabile de energie.

Compania a fost infiintata de o echipa de tineri ingineri cu o vasta experienta in Spania si Marea Britanie in ceea ce priveste instalatiile termice, electrice si energia regenerabila, aducand in Romania conceptele care au stat la baza dezvoltarii tarilor vestice.

Experienta

Echipa Rosolar are experienta de 20 ani. Ceea ce ne propunem sa facem este sa micsoram distanta existenta intre calitate si excelenta avand ca tinta lucrul bine facut si multumirea clientilor. Principiile noastre fundamentale, unite cu forma noastra de a munci se rezuma la conceptul de calitate si profesionalism.

Misiune

Misiunea noastra este de a contribui la formarea unei lumi a energiei solare oferind solutii de ultima generatie in domeniul energiilor regenerabile.

Astfel dorim sa instalam in case, cladiri de birouri, institutii publice, hale industriale, blocuri de locuinte si in agricultura, sisteme fotovoltaice si solutii termice care sa aduca, beneficiarilor, economie de peste 50% a facturilor la energie.

De ce energie solara

Soarele, fantana vietii si originea tuturor formelor de energie, poate satisface toate necesitatile noastre daca invatam cum sa profitam de lumina care cade permanent asupra planetei. Cu ajutorul soarelui putem obtine caldura si electricitatea necesara utilizand sistemele de panouri solare termice si fotovoltaice.

Energia regenerabila, in general, si fotovoltaica, in principal, traiesc o adevarata revolutie de cativa ani iar reducerea gazelor de sera sau inlocuirea combustibililor fosili devine o necesitate.

Echipa

Catalin Micsa

Director Executiv

Profesionist, inclinare catre client si perfectiune.

Solicită ofertă personalizată

Experții noștri vă vor trimite oferta optimă pentru nevoile dvs